Lägga Skifferplattor i Stockholm

Ett alternativ till att lägga vanliga markplattor är att välja skifferplattor vid entrén eller en stenbelagd uteplats. Det blir en markbeläggning som ger tomten en annan karaktär och speciell skönhet. Hör av dig till våra stenläggare idag för mera information. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Skifferplattor för en Stenbelagd entré

Med skiffer sätter du stilen!

Få en Uteplats med klass genom skiffer

Komplettera med stenmurar & skiffer!

Andra önskningar?

Vi utför alla sorters plattläggning & stenarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Lägga Skifferplattor i Stockholm? Stenplattorna kan vara det du saknat - Med skifferplattor får du en funktionell stenläggning vid växthuset!

  Vad är skifferplattor?

  Skiffer, eller schiffer som det ibland kallas, skiljer sig från andra stenplattor och markplattor (som granit eller ölandssten) framför allt för att de för det mesta har oregelbundna kanter.

  Ojämn skönhet

  Ibland när du ska lägga gatsten eller skapa en stenbelagd trädgård, kan skifferplattornas särskilda utseende vara det bästa. Du kan få en snygg stenläggning runt träd, häckar och rabatter, eller en gångstig vid garageuppfarten. Det kan också passa om du ska anlägga en trädgård med stenläggning runt poolen eller göra en trädgårdsrenovering med stenläggning kring ett växthus.

  Fri offert

  Hör av dig för att få ett gratis kostnadsförslag

  Totalentreprenad – lämna över till oss

  Väljer du totalentreprenad tar vi hand om all projektordning och samordning. Du behöver inte själv leta reda på och anlita olika personer, utan vi använder vårt stora kontaktnät med bland annat murare, byggare, grävmaskinister, anläggare, byggare, snickare och målare. Vi kan fungera som gräventreprenör, markentreprenör och byggentreprenör.

  Markarbeten

  Ibland måste schaktning eller dränering göras, det kan också finnas behov av att gräva inför arbetet med din markanläggning. Underarbetet är viktigt för att slutresultatet ska bli hållbart.

  Kombinera med att lägga singel

  Ett alternativ är att kombinera skifferplattor med att anlägga en grusgång, att använda singel när du ska anlägga en uppfart eller att anlägga en grusparkering.

  Var kan vi arbeta?

  Vi erbjuder läggning av stenplattor och kantsten och kan till exempel anlägga en parkeringsplats eller gjuta betongmurar vid privata fastigheter som villor, radhus, stugor, fritidshus, garage, uthus och lador, men även vid flerfamiljsbostäder, bostadsrättsföreningar (BRF) och hyresfastigheter. Det går också bra att anlita oss för plattläggningsarbeten och annat markarbete vid kommersiella fastigheter som butiker, kontor, lager, logistikbyggnader, eller industrilokaler.

  Vad undrar du? Vi har svaret!

  Hör av dig till oss om du har frågor. Vi kan svara på allt du undrar om vilken kompetens våra murbyggare har, varför stödmurar är bra och vad som är viktigt att tänka på om du ska bygga en grusgång. Du kan också alltid få en gratis offert!

  Hembesök – vi planerar tillsammans

  Vid ett hembesök kan vi tillsammans titta på den trädgårdsrenovering eller stensättning du önskar och vilka förutsättningar din tomt har.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 333
   Mail: offert@stenlaggarna.nu

   Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad finns det för olika stenar?

   Urvalet är mycket stor för stenplattor, kantsten och gatsten. Vanliga alternativ är schiffer eller ölandssten. Kontakta oss om du är intresserad av fler alternativ!

   Utför ni arbeten för privatpersoner?

   Absolut! Vi anlitas av såväl privatpersoner som vill ha jobb gjorda på sin tomt, som företag och bostadsrättsföreningar.

   Kan ni anlägga en grusgång?

   Det är inga problem! Vi lägger singel om du till exempel vill bygga en grusgång eller anlägga en grusparkering.

   Hur mycket kommer det kosta?

   Det beror på många olika saker. Kontakta oss för en gratis offert.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Johannesfred

   När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

   Kristina R, Täby

   När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

   Johan W, Hagalund

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Garageuppfart Villa. Hägersten

   Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

   Stenläggning & Trappor. KTH

   Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

   Plattsättning Trädgård. Nockeby

   Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 333
    Mail: offert@stenlaggarna.nu

    Offert? Klicka här