Lägga Naturstensplattor i Stockholm

Vad drömmer du om för stenarbete? Våra stenhuggare kan lösa det. Natursten kan användas på många sätt. Bland annat passat det utmärkt till en trädgård, tomt eller uteplats! Kontakta våra stenläggare idag för mera information. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Alla sorters Marbeten

Vi utför alla sorters markarbeten & hjälper er gärna med alla frågor ni kan ha.

Ordentlig Stenläggning

Vi utför ordentlig stensättning med underarbeten som dränering & schaktning.

Vi erbjuder Totalentreprenad

Vi fungerar som gräventreprenör, markentreprenör & byggentreprenör!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Lägga Naturstensplattor i Stockholm? Ska du lägga marksten kan natursten vara ett vackert alternativ. Låt oss hjälpa er!

  När passar naturstenen bäst?

  Naturstenen passar bäst för stensättningar där belastningen inte är så stor. Den kan vara ett alternativ om du vill ha stensättning runt träd när du ska anlägga din trädgård. Vid trädgårdsrenoveringen kan det också passa att ta in den till en stenbelagd uteplats eller som en markbeläggning under ett utekök. Vill du inte ha gatsten eller markplattor kan ett alternativ till plattläggning vara att kombinera naturstenen med att lägga singel. Då kan du både bygga grusgångar och anlägga grusparkeringar.

  Vad är natursten?

  Natursten är en sorts sten som används för estetisk effekt. Den passar inte så bra för ytor där bilar ska köra, som på en garageuppfart. Ska du anlägga en uppfart är andra alternativ bättre. Naturstenen kan vara av olika stenslag, som granit, schiffer eller ölandssten.

  Gratis kostnadsförslag

  Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert

  Vi kommer till dig

  Vi arbetar för företagskunder, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som till exempel har en villatomt. Boka in ett hembesök så kan vi tillsammans planera arbetet med din markanläggning och titta på olika alternativ och kostnader.

  Har du funderingar? Hör av dig!

  Ska du lägga marksten eller skapa en stenbelagd entré och funderar på olika alternativ? Undrar du om vi kan gräva eller lägga fiberduk inför stenläggning? Eller är du bara osäker på hur mycket det kommer kosta? Hör av dig till oss! Vi svarar inom 48 timmar och du kan alltid få en helt kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 333
   Mail: offert@stenlaggarna.nu

   Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   – Vad utför ni för jobb?

   Vi gör allt inom stensättning, som plattläggning, stenläggning runt pool, att lägga marksten, anlägga grusgång, parkeringsplats, gjuta betongmur, bygga stenmurar som stödmur eller andra stenbelagda inslag i trädgården.

   – När kan stenläggning passa?

   När som helst! Stenläggning runt träd, häckar eller rabatter kan vara fina inslag, en stenbelagd entré kan bli både snyggare och mer funktionell, och våra murbyggare och stenhuggare kan göra den tråkigaste tomten väldigt modern och snygg!

   – Erbjuder ni totalentreprenad?

   Det gör vi! Vi har totalentreprenad i egen regi och kan stå för projektledning och samordning, medan du själv kan ta det lugnt.

   – Kan jag få en kostnadsfri offert?

   Det kan du! Hör av dig till oss så ordnar vi det.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Johannesfred

   När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

   Kristina R, Täby

   När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

   Johan W, Hagalund

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Garageuppfart Villa. Hägersten

   Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

   Stenläggning & Trappor. KTH

   Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

   Plattsättning Trädgård. Nockeby

   Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 333
    Mail: offert@stenlaggarna.nu

    Offert? Klicka här