Lägga Betongplattor i Stockholm

Betong är ett modernt och hållbart alternativ. Plattläggning med betong kan hålla bättre än till exempel ölandssten, granit, gatsten eller schiffer. Vänd dig till oss för att få en aktör som har erfarenhet och är kunnig inom betongarbete. Vi erbjuder alltid gratis offert-förslag!

Betongplattor till Uteplatsen

Välj betongplattor som markbeläggning!

Lägga stenbelagd entré med betong

Kantsten och plattor av betong är ett alternativ!

Murbyggare som kan gjuta stödmurar

Betongplattor är ett modernt alternativ till stenmurar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Lägga Betongplattor i Stockholm? Det är modernt & billigt! Dags att anlägga trädgård? Anlita oss för att lägga betongplattor & gjuta betongmurar!

  Grönska och betong i trädgården?

  Känns det främmande att tänka dig rabatter inramade av betong, betong istället för stenläggning runt poolen, eller en stenläggning runt träden gjord med betongplattor? Betong är kanske inte det första du tänker på vid trädgårdsrenovering, men materialet kan bryta av på ett bra sätt mot grönskan som finns till exempel i häckar, och det passar alldeles utmärkt vid stenläggning kring växthuset.

  Kontakta oss

  Vi utför alla sorters stenarbeten och betongarbeten, inklusive underarbete som att gräva, utföra dränering, schaktning eller lägga fiberduk för stenläggning. Vi kan anlägga en uppfart, parkeringsplats eller fixa en stenbelagd trädgård med hjälp av våra stenhuggare. Men vi kan lika gärna använda betong eller lägga singel, till exempel bygga en grusgång eller anlägga en grusparkering. Allt är upp till dig. Du står för idéerna, vi står för arbetet som gräventreprenör och byggentreprenör. Och du? Du kan alltid få en gratis offert!

  Vi kan lösa helheten

  Oavsett om du önskar ett större arbete på din markanläggning, eller bara till exempel hjälp att anlägga en grusgång, kan du lita på att vi har koll på läget. Med totalentreprenad kan vi stå för allt från planering till färdigt arbete, och vi samordnar och projektleder alla yrkesgrupper.

  Planera in ett hembesök

  Hör gärna av dig för att boka ett hembesök. Då kan vi tillsammans titta på olika alternativ av betongplattor, stenplattor och andra markplattor. Vi kan också undersöka om schaktning eller markarbete behöver göras.

  Vi kan komma till dig

  Vi kan hjälpa dig att gjuta betongmur, lägga marksten eller utföra annat stenarbete oavsett vad det är för lokal du har på tomten. Vi arbetar gärna vid villor, fritidshus, radhus, stugor, garage, uthus och lador. Vi gör också gärna stensättning av olika slag vid lagerlokaler, kontor, butiker, logistikfastigheter, industrianläggningar och andra kommersiella fastigheter. Vi tar också gärna jobb för bostadsrättsföreningar (BRF) och kan lägga marksten vid flerbostadshus och hyresfastigheter.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 333
   Mail: offert@stenlaggarna.nu

   Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Vad finns det för olika stenar?

   Urvalet är mycket stor för stenplattor, kantsten och gatsten. Vanliga alternativ är schiffer eller ölandssten. Kontakta oss om du är intresserad av fler alternativ!

   Utför ni arbeten för privatpersoner?

   Absolut! Vi anlitas av såväl privatpersoner som vill ha jobb gjorda på sin tomt, som företag och bostadsrättsföreningar.

   Kan ni anlägga en grusgång?

   Det är inga problem! Vi lägger singel om du till exempel vill bygga en grusgång eller anlägga en grusparkering.

   Hur mycket kommer det kosta?

   Det beror på många olika saker. Kontakta oss för en gratis offert.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Johannesfred

   När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

   Kristina R, Täby

   När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

   Johan W, Hagalund

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Garageuppfart Villa. Hägersten

   Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

   Stenläggning & Trappor. KTH

   Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

   Plattsättning Trädgård. Nockeby

   Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 333
    Mail: offert@stenlaggarna.nu

    Offert? Klicka här