Lägga Marksten i Stockholm

Vi är ett byggföretag som är utför allt inom trädgård, stenläggning, mark & anläggning i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att göra trädgården fin och välkomnande eller om ni vill fixa till garaget! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Mark- & Anläggning

Hjälp med trädgården eller markanläggning? Vi är experter på att lägga marksten!

Plattsättning

Våra kompetenta plattsättare hjälper er kombinera material, mönster & storlekar på ett kreativt sätt

Stensättning

Vi hjälper er renovera eran trädgård eller tomt genom att lägga fina gångar eller en härlig uteplats

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Mark- & Anläggning i Stockholm Totalentreprenad eller enklare arbetsmoment - Vi har lösningen!

  Lägga marksten i Stockholm

  Marksten eller markplattor är ett snyggt sätt att få ordning och reda i din trädgård, vid din entré eller kanske på din uppfart. Att lägga marksten på egen hand är fullt möjligt, men det är också ett jobb som är tidkrävande och ganska tungt. Med hjälp av professionella markläggare kan du luta dig tillbaka och låta proffsen sköta arbetet. Vi har rätt utbildning, material och redskapen som behövs för ett perfekt slutresultat!

  Vi hjälper dig att få markstenen på plats i Stockholm

  Till oss kan du vända dig oavsett om du är en “liten” eller en stor kund. Med det menar vi att vi arbetar med alla typer av människor och alla behov. Våra kundgrupper är idag villaägare, privatpersoner, företagskunder och fastighetsutvecklare. Vi arbetar även med bostadsrättsföreningar.

  Professionella och kunniga markläggare 

  När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs på rätt sätt. Alla våra markläggare har den kunskap som krävs för att säkerställa att du blir nöjd med resultatet. Vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta grusgången, lägga plattor utanför porten eller varför inte anlita oss för trädgårdsanläggning?

  Rätt material för rätt ändamål

  Om du ska lägga markplattor på egen hand krävs det kunskap om valet av plattor, men även om underarbetet. Väljer du istället att anlita oss kan du luta dig tillbaka och låta vår kunskap och expertis styra arbetet. Vi lyssnar till kundens behov och plockar fram de plattor som kan fungera bäst. Beroende på vad det är du vill ha hjälp med, t.ex. garage eller uteplats, lägger vi också upp en plan för underarbetet.

  Helhetslösningar och bra pris på din stenläggning

  När det kommer till totalentreprenad för stenläggning, plattor och marksten har vi många års erfarenhet. Vi finns här för att hjälpa dig från början till slut och kan med fördel ta hand om hela ditt projekt. Det betyder att vi sköter all planering, såväl som färdigställande av dina önskemål. Det material som vi använder oss av är alltid av högsta kvalitet och med marknadsmässiga priser! Du kan med fördel kontakta oss för att beställa en kostnadsfri offert eller boka in ett hembesök.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 333
   Mail: offert@stenlaggarna.nu

   Markarbeten & Schaktning

   Vill du ha hjälp att utföra schaktning? Då är vi rätt företag för dig! Vi erbjuder helhetslösningar till alla dina schakningsprojekt, men kan även bistå med hjälp vid de svårare momenten – om du väljer att utföra arbetet själv. Beställer du totalentreprenad tar vi med oss alla verktyg och grävmaskiner som kan tänkas behövas. Vi tar bort alla de schaktmassor som kvarstår efter arbetet och lämnar ett fint och rent resultat.

   Kostnadsfritt hembesök för bättre planering 

   Om du inte har någon tidigare kunskap av markläggning kan det naturligtvis vara svårt att veta vilken information som vi behöver inför ett kommande arbete. Därför ser vi till att alltid erbjuda kostnadsfria hembesök för att titta närmare på projektet. För att säkerställa det bästa resultatet har vi också tillgång till specialister och konsulter inom området. På så sätt kan du vara säker på att du alltid är trygg när du använder dig av vårt företag. Fokus är ett nära samarbete och en nöjd kund med en perfekt läggning av marksten, kantsten, granit, grusgång eller natursten.

   Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Går det att lägga sten på egen hand?

   Det är fullt möjligt för dig att utföra arbetet på egen hand, men vi rekommenderar att du planerar arbetet ordentligt och att du har de förkunskaper som krävs. Sen gäller det också att tiden ska räcka till för att arbetet inte ska bli halvfärdigt. Är du osäker är det alltid bättre att du vänder dig till en professionell byggfirma som vet vad som krävs. En offert från oss är helt gratis!

   Vad kan en läggning av garageuppfart kosta?

   Det är mycket vanligt att man vill anlita en stenläggare för att få hjälp med en snyggare garageuppfart, men priset kan variera väldigt mycket beroende på vilket företag som du använder dig av och hur omfattande hjälp du vill ha. Även valet av material kommer ligga till grund för kostnaden, samt vilket underarbete som kommer att krävas. Hör av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök och en kostnadsfri offert.

   Måste man välja tjocka stenar?

   Det enkla svaret på den frågan är nej. Du måste inte välja tjocka stenar. Dock är det viktigt att du väljer ett material och en tjocklek som lämpar sig för ändamålet. Är det så att ytan kommer att behöva hantera en större påfrestning måste du också öka tjockleken på stenarna. Det betyder att om du vill lägga en terrass brukar det vanligtvis räcka gott och väl med 5 cm. Ska du däremot skapa en uppfart till garaget behöver stenarna vara minst 7 cm för att kunna klara av trycket.

   Har valet av mönster någon betydelse?

   Det är mycket vanligt att man väljer att använda sig av olika mönster när man lägger sten. De vanligaste alternativen kallas för parkett, förband och fiskbensmönster. Orsaken till varför mönstret skiljer sig i utseende är för att de är skapade för olika styrka. Det betyder att valet av mönster kommer ligga till grund för hur tåliga ytorna blir. Fiskbensmönstret är det starkaste alternativet.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Johannesfred

   När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

   Kristina R, Täby

   När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

   Johan W, Hagalund

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Garageuppfart Villa. Hägersten

   Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

   Stenläggning & Trappor. KTH

   Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

   Plattsättning Trädgård. Nockeby

   Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 333
    Mail: offert@stenlaggarna.nu

    Offert? Klicka här