Lägga Gatusten i Stockholm

Funderar ni på att lägga Gatsten i Stor-Stockholm? Gatusten kan se ut på olika sätt och kan fungera som kantsten eller markplattor. Vi har den kunskap, de maskiner och den erfarenhet som krävs för en lyckad stenläggning. Vi hjälper fastighetsägare, privatkunder, företag & bostadsrättsföreningar med allt inom stenläggning. Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag idag!

Specialister inom Gatsten

Professionella stenhuggare med stor precision vid anläggning av gatsten!

Markbeläggning efter dina önskemål

Vi kan till exempel även lägga marksten av schiffer & betongplattor

Stenläggning som höjer funktionen

Vi lägger sten som passar din uppfart, entré eller parkeringsplats.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni lägga Gatusten i Stockholm? Garageuppfarten blir bättre med gatusten! Anlita oss – erfaren markentreprenör med totalentreprenad!

  Skapa en vacker trädgård

  Stenplattor eller gatsten av granit kan bli vackra inslag i din trädgård, till exempel om de används vid stenläggning runt de träd som finns vid uteköket, eller vid stenläggning kring växthuset. I kombination med häckar och rabatter kan plattläggningens effekt framträda på ett särskilt sätt. Önskar du en trädgårdsrenovering där du skapar delar med olika höjd kan vi hjälpa dig att gräva och våra murbyggare kan bygga stenmurar och andra stödmurar. Det är också möjligt att gjuta betongmurar.

  Boka ett hembesök

  Med ett hembesök kan vi undersöka förutsättningarna på just din tomt. Vi tar uppdrag från och gör hembesök hos privatpersoner (som till exempel är villaägare), företagskunder och bostadsrättsföreningar (BRF).

  En funktionell tomt

  För att din tomt ska bli en funktionell markanläggning kan du anlägga en uppfart med gatsten eller ölandssten, och med fiberduk under stenläggningen. En stenbelagd trädgård har många fördelar, till exempel blir en stenbelagd uteplats jämn för möblerna och en stenbelagd entré blir tillgänglig även för den som behöver rollator. Vid vissa tillfällen kan det vara att föredra att anlägga en grusgång, vi kan då bygga grusgången från grunden och lägga singel. Vi har också möjlighet att anlägga grusparkeringar.

  Gratis offert

  Du kan alltid få en gratis offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 333
   Mail: offert@stenlaggarna.nu

   Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   – När passar gatsten vid stensättningen?

   När du ska lägga marksten finns alltid olika alternativ. Gatsten kan användas för att få en särskild effekt, till exempel vid stenläggning runt poolen, men som namnet antyder kan den passa bra på just gator, garageuppfarter och liknande.

   – Vart vänder jag mig för att få underarbetet gjort?

   Vi tar gärna hand om alla sorters markarbete som kan behövas som underarbete, som till exempel dränering, schaktning, eller om vi behöver gräva för att göra de önskade stenarbetena.

   – Vad innebär totalentreprenad?

   Det innebär att vi tar ansvaret för hela projektet och står för samordning och projektledning mellan alla yrkesgrupper, som murare, byggare, grävmaskinister, snickare, anläggare, målare med flera. Vi kan fungera som gräventreprenör, markentreprenör eller byggentreprenör.

   – Hur når jag er?

   Använd kontaktformuläret så hör vi av oss inom 48 timmar!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Johannesfred

   När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

   Kristina R, Täby

   När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

   Johan W, Hagalund

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Garageuppfart Villa. Hägersten

   Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

   Stenläggning & Trappor. KTH

   Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

   Plattsättning Trädgård. Nockeby

   Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 333
    Mail: offert@stenlaggarna.nu

    Offert? Klicka här