Lägga Gatusten i Stockholm

Funderar ni på att lägga Gatsten i Stor-Stockholm? Gatusten kan se ut på olika sätt och kan fungera som kantsten eller markplattor. Vi har den kunskap, de maskiner och den erfarenhet som krävs för en lyckad stenläggning. Vi hjälper fastighetsägare, privatkunder, företag & bostadsrättsföreningar med allt inom stenläggning. Hör av dig för ett kostnadsfritt offert-förslag idag!

Specialister inom Gatsten

Professionella stenhuggare med stor precision vid anläggning av gatsten!

Markbeläggning efter dina önskemål

Vi kan till exempel även lägga marksten av schiffer & betongplattor

Stenläggning som höjer funktionen

Vi lägger sten som passar din uppfart, entré eller parkeringsplats.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ska ni lägga Gatusten i Stockholm? Garageuppfarten blir bättre med gatusten! Anlita oss – erfaren markentreprenör med totalentreprenad!

Skapa en vacker trädgård

Stenplattor eller gatsten av granit kan bli vackra inslag i din trädgård, till exempel om de används vid stenläggning runt de träd som finns vid uteköket, eller vid stenläggning kring växthuset. I kombination med häckar och rabatter kan plattläggningens effekt framträda på ett särskilt sätt. Önskar du en trädgårdsrenovering där du skapar delar med olika höjd kan vi hjälpa dig att gräva och våra murbyggare kan bygga stenmurar och andra stödmurar. Det är också möjligt att gjuta betongmurar.

Boka ett hembesök

Med ett hembesök kan vi undersöka förutsättningarna på just din tomt. Vi tar uppdrag från och gör hembesök hos privatpersoner (som till exempel är villaägare), företagskunder och bostadsrättsföreningar (BRF).

En funktionell tomt

För att din tomt ska bli en funktionell markanläggning kan du anlägga en uppfart med gatsten eller ölandssten, och med fiberduk under stenläggningen. En stenbelagd trädgård har många fördelar, till exempel blir en stenbelagd uteplats jämn för möblerna och en stenbelagd entré blir tillgänglig även för den som behöver rollator. Vid vissa tillfällen kan det vara att föredra att anlägga en grusgång, vi kan då bygga grusgången från grunden och lägga singel. Vi har också möjlighet att anlägga grusparkeringar.

Gratis offert

Du kan alltid få en gratis offert!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-580 97 333
Mail: offert@stenlaggarna.nu

Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

– När passar gatsten vid stensättningen?

När du ska lägga marksten finns alltid olika alternativ. Gatsten kan användas för att få en särskild effekt, till exempel vid stenläggning runt poolen, men som namnet antyder kan den passa bra på just gator, garageuppfarter och liknande.

– Vart vänder jag mig för att få underarbetet gjort?

Vi tar gärna hand om alla sorters markarbete som kan behövas som underarbete, som till exempel dränering, schaktning, eller om vi behöver gräva för att göra de önskade stenarbetena.

– Vad innebär totalentreprenad?

Det innebär att vi tar ansvaret för hela projektet och står för samordning och projektledning mellan alla yrkesgrupper, som murare, byggare, grävmaskinister, snickare, anläggare, målare med flera. Vi kan fungera som gräventreprenör, markentreprenör eller byggentreprenör.

– Hur når jag er?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss inom 48 timmar!

Recensioner Se vad våra kunder säger

Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Melian Bygg. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

Villaägare, Johannesfred

När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Melian Bygg. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

Kristina R, Täby

När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Melian Bygg. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Johan W, Hagalund

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-580 97 333
Mail: offert@stenlaggarna.nu