Loading...


Kontakta Stenläggare i Stockholm

Melian Bygg är en byggfirma som utför allt inom sten, trädgård & anläggning i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att fräscha upp trädgården med en ny garageuppfart eller stengång. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Stenläggning

Kompetenta stenläggare som erbjuder helhetslösningar

Lägga Markplattor

Professionella och kunniga markläggare

Bygga Mur

Om du ska bygga en stenmur eller en stödmur finns vi där för att hjälpa dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Vill du ha hjälp med trädgården?

Då är vi rätt företag för dig! Vi erbjuder helhetslösningar till alla dina anläggning, trädgård & stenläggningsprojekt! Alla våra markläggare har den kunskap som krävs för att säkerställa att du blir nöjd med resultatet. Vi finns här för att hjälpa dig med arbetet, t.ex. genom totalentreprenad, men vi kan också bistå med rekommendationer och vägledning inför valet av sten.

Vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta grusgången, lägga plattor utanför porten eller varför inte anlita oss för trädgårdsanläggning?

Professionella och kunniga markläggare i Stockholm Kostnadsfri vägledning och hembesök

Stenläggare med lyhördhet för alla behov

Melian Bygg är ett företag med mångårig erfarenhet av alla typer av stenläggningsarbeten. Till oss kan du vända dig oavsett om du är en “liten” eller en stor kund. Med det menar vi att vi arbetar med alla typer av människor och alla behov. Våra kundgrupper är idag villaägare, privatpersoner, företagskunder och fastighetsutvecklare. Vi arbetar även med bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-580 97 333
Mail: offert@stenlaggarna.nu

Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Hjälper ni oss välja mönster?

Det är mycket vanligt att man väljer att använda sig av olika mönster när man lägger sten. De vanligaste alternativen kallas för parkett, förband och fiskbensmönster. Orsaken till varför mönstret skiljer sig i utseende är för att de är skapade för olika styrka. Det betyder att valet av mönster kommer ligga till grund för hur tåliga ytorna blir. Fiskbensmönstret är det starkaste alternativet.

Kan jag utföra stensättningen själv?

Det är fullt möjligt för dig att utföra arbetet på egen hand, men vi rekommenderar att du planerar arbetet ordentligt och att du har de förkunskaper som krävs. Sen gäller det också att tiden ska räcka till för att arbetet inte ska bli halvfärdigt. Är du osäker är det alltid bättre att du vänder dig till en professionell byggfirma som vet vad som krävs. En offert från oss är helt gratis!

Vad kostar det att lägga marksten till en garageuppfart?

Det är mycket vanligt att man vill anlita en stenläggare för att få hjälp med en snyggare garageuppfart, men priset kan variera väldigt mycket beroende på vilket företag som du använder dig av och hur omfattande hjälp du vill ha. Även valet av material kommer ligga till grund för kostnaden, samt vilket underarbete som kommer att krävas. Hör av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök och en kostnadsfri offert.

Behöver man använda stora stenar?

Det enkla svaret på den frågan är nej. Du måste inte välja tjocka stenar. Dock är det viktigt att du väljer ett material och en tjocklek som lämpar sig för ändamålet. Är det så att ytan kommer att behöva hantera en större påfrestning måste du också öka tjockleken på stenarna. Det betyder att om du vill lägga en terrass brukar det vanligtvis räcka gott och väl med 5 cm. Ska du däremot skapa en uppfart till garaget behöver stenarna vara minst 7 cm för att kunna klara av trycket.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-580 97 333
Mail: offert@stenlaggarna.nu