Lägga Kantsten i Stockholm

Funderar ni på att lägga nya stenar till tomtet? Kantsten kan fungera som en fin inramning vid rabatter och häckar, och underlättar trädgårdsarbetet. Stenen passar också fint om du ska anlägga en grusgång eller anlägga en uppfart. Kontakta våra stenläggare idag! Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Kantsten av granit, schiffer eller ölandssten

Kantsten fungerar perfekt som ett komplement när du ska lägga marksten!

När du ska anlägga trädgård

Kantsten underlättar arbetet efter trädgårdsrenoveringen. Hör av dig så berättar vi mer. 

I kombination med stödmur

Kantsten blir en snygg effekt med stenmur eller gjuten betongmur!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


    Behöriga

    Certifierade medarbetare som kan jobbet

    Snabb service

    Vi återkommer till dig så fort som möjligt

    ROT-avdrag

    30% av arbetskostnaden dras av

    Funderar ni på att Lägga Kantsten i Stockholm? En modern trädgård med stödmurar & kantsten - Vi förverkligar dina idéer!

    Varför kantsten?

    Kantsten passar nästan alltid som ett komplement när du ska lägga markplattor eller gatsten. Ska du lägga singel för att bygga en grusgång eller anlägga grusparkering kan kantstenen hjälpa till att hålla singeln på plats. Vid en entré, garageuppfart eller parkeringsplats kan kantstenen vara det stenarbete där våra skickliga stenhuggare får till de snyggaste effekterna. Detsamma gäller om du vill ha en stenbelagd trädgård, uteplats, om du vill ha stenläggning runt träd, stenläggning runt pool eller stenläggning runt växthuset.

    Den snyggaste stenbelagda uteplatsen

    Vid uteköket kan det se riktigt proffsigt ut om du lägger marksten som en markbeläggning och låter våra murbyggare skapa stödmurar för planteringar.

    Alltid fri offert

    Kontakta oss för att få en gratis offert!

    Lösningar för helheten

    Välj totalentreprenad och lämna över jobbet med planering, samordning och projektledning till oss. Vi har ett stort kontaktnät och kan fungera som markentreprenör och även gräventreprenör och byggentreprenör. Då behöver du själv inte leta upp byggare, anläggare, grävmaskinister, snickare, målare, murare eller någon annan yrkesgrupp.

    Hör av dig till oss

    Kontakta oss om du har funderingar kring plattläggning. Vi vägleder dig gärna, framför allt när det rör underarbetet där det kan vara svårt att själv avgöra vilka behov som finns. Vi kan gräva, stå för dränering, schaktning, lägga fiberduk för stenläggning och utföra annat förarbete som din markanläggning kan behöva. Du får alltid en kostnadsfri offert.

    Vad har du för tomt?

    Vi kan hjälpa dig att lägga marksten eller göra andra arbeten med stensättning vid din villa, ditt radhus eller din stuga. Vi arbetar även till exempel vid flerbostadshus, hyresfastigheter, fritidshus, uthus och lador, kontorsbyggnader, butiker, lagerlokaler, logistikbyggnader och kommersiella fastigheter av annat slag.

    Hembesök – perfekt för planering

    Vid ett hembesök kan vi kontrollera om din planerade stensättning är möjlig att göra eller om det krävs något förberedande markarbete. Att i förväg ta reda på så mycket som möjligt är bra både för dig och för oss, eftersom det påverkar både pris och planering.

    Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

      Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


      Petra Svensson
      Reception

      Nummer: 08-580 97 333
      Mail: offert@stenlaggarna.nu

      Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

      Vad finns det för olika stenar?

      Urvalet är mycket stor för stenplattor, kantsten och gatsten. Vanliga alternativ är schiffer eller ölandssten. Kontakta oss om du är intresserad av fler alternativ!

      Utför ni arbeten för privatpersoner?

      Absolut! Vi anlitas av såväl privatpersoner som vill ha jobb gjorda på sin tomt, som företag och bostadsrättsföreningar.

      Kan ni anlägga en grusgång?

      Det är inga problem! Vi lägger singel om du till exempel vill bygga en grusgång eller anlägga en grusparkering.

      Hur mycket kommer det kosta?

      Det beror på många olika saker. Kontakta oss för en gratis offert.

      Recensioner Se vad våra kunder säger

      Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

      Villaägare, Johannesfred

      När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

      Kristina R, Täby

      När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

      Johan W, Hagalund

      Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

      Garageuppfart Villa. Hägersten

      Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

      Stenläggning & Trappor. KTH

      Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

      Plattsättning Trädgård. Nockeby

      Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

      Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

        Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


        Petra Svensson
        Reception

        Nummer: 08-580 97 333
        Mail: offert@stenlaggarna.nu

        Offert? Klicka här