Lägga Kullersten i Stockholm

Funderar ni på att lägga nya stenar i trädgården? Kullersten kan vara ett snyggt alternativ om du vill ha stenläggning runt poolen, eller om du vill anlägga en trädgård utan markplattor. Stenen passar bra tillsammans med häckar och rabatter och det går också att kombinera med att bygga en grusgång, eller lägga singel till en grusparkering. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Stenhuggare

Kullersten för en stenbelagd entré, eller stenbelagd uteplats med utekök.

Stensättning

Vi erbjuder alla möjliga tjänster inom stensättning & stenläggning. Hör av dig för mera info!

Plattläggning

Kullersten funkar utmärkt vid anläggning av uppfarter med kantsten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Önskar du en vacker stenläggning i Stockholm? Testa kullersten! Med kullersten kan du få ett fint stenarbete till bra pris!

  När underarbete behöver göras ordnar vi det!

  Oavsett om du vill skapa en stenbelagd trädgård, entré eller parkeringsplats, kan förarbete behöva göras. Markbeläggningen kan till exempel kräva att dränering görs innan fiberduk för stenläggning kan läggas och det är möjligt att lägga marksten. Kontakta oss om du tror att underarbete krävs.

  Kontakta oss

  Hör av dig till oss om du har frågor. Vi svarar på allt från hur du kan anlägga en grusgång till vilken stenläggning ett växthus kan behöva. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom 48 timmar – och du kan alltid få en gratis offert.

  Boka ett hembesök gratis!

  Med ett hembesök kan vi undersöka om det krävs markarbete inför trädgårdsrenoveringen. Behöver vi gräva eller om det behövs schaktning för att markanläggningen ska bli som du önskar är det bra att ta reda på det. Du kan dessutom få en offert som är anpassad efter just din tomts förutsättningar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 333
   Mail: offert@stenlaggarna.nu

   Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   – Vad har egentligen en stödmur för funktion?

   Stödmurar finns för att hålla jord eller annan fyllning på plats. De används ofta också vid naturliga eller skapade höjdskillnader på tomten. Du kan välja att gjuta en betongmur eller att låta våra murbyggare skapa en stenmur, funktionen är densamma.

   – Borde jag välja kullersten när jag ska lägga marksten?

   Valet av sten är en smaksak. Vissa föredrar plattläggning med stenplattor, medan andra tycker att gatsten är snyggast. Även att till exempel välja granit, schiffer eller ölandssten är i stor utsträckning en smaksak.

   – Kan min bostadsrättsförening höra av sig?

   Det går bra! Vi kan fungera som gräventreprenör, markentreprenör och byggentreprenör i förhållande till bostadsrättsföreningar (BRF), och till privatpersoner och företagskunder.

   – Hur fungerar det med projektledning?

   Vi erbjuder totalentreprenad där projektledning ingår, så vill du inte själv göra det jobbet tar vi gärna över allt som rör planering och samordning mellan de olika yrkesgrupperna.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Johannesfred

   När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

   Kristina R, Täby

   När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

   Johan W, Hagalund

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Garageuppfart Villa. Hägersten

   Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

   Stenläggning & Trappor. KTH

   Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

   Plattsättning Trädgård. Nockeby

   Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 333
    Mail: offert@stenlaggarna.nu

    Offert? Klicka här