Loading...


Lägga Markplattor i Stockholm

Vill du ha ett stenarbete gjort i granit eller ölandssten? Behöver kantstenen bytas ut eller börjar schifferplattorna bli slitna? Vänd dig till oss. Vi ordnar allt som rör markbeläggning & markplattor i Stor-Stockholm. Vi hjälper privatpersoner, företag, BRF:er & fastighetsägare. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Allt inom Stenläggning

Stenläggning av entré, parkeringsplats eller när du ska anlägga en uppfart!

Helhetslösningar för din Markanläggning

Vi har inom företaget professionella anläggare, murbyggare & stenhuggare!

Totalentreprenör vid Markarbeten

Vi kan fungera som gräventreprenör, markentreprenör och byggentreprenör!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Nya idéer för din trädgård i Stockholm? Låt oss hjälpa dig! Vi tar hand om trädgårdsrenoveringen & anläggning av markplattor.

Arbeten vi kan utföra i Stockholm

Vi kan utföra alla sorters markarbete, allt från schaktning och dränering till att lägga singel för att anlägga en grusgång eller att lägga marksten eller gatsten på garageuppfarten. Vi kan gräva och göra annat underarbete, som att lägga fiberduk för stenläggning, men vill lika gärna att du anlitar oss om du vill att vi ska gjuta en betongmur för att dina häckar eller rabatter ska få en fin inramning. Vi kan göra stenläggning runt poolen, stenläggning runt träd eller ordna den stenläggning ditt växthus behöver.

Stenbelagd uteplats eller grusgång?

Vill du ha en stenbelagd trädgård eller entré ordnar vi det genom att lägga markplattor. Känns stenplattor inte rätt kan vi istället bygga grusgång eller anlägga grusparkering – allt utgår från dina önskemål!

Stödmurar – för en stabilare trädgård

Att bygga upp stödmurar är ett bra alternativ om du vill få en modern effekt med olika nivåer i trädgården. Samtidigt kan en stenmur fungera som ett bra stöd för dina planteringar, och som en avgränsning till exempel mellan rabatterna och uteköket.

Totalentreprenad – låt oss ta hand om det tråkiga

Väljer du vår totalentreprenad som vi har i egen regi kan vi ta hand om alla steg i arbetet. Du behöver då inte själv stå för samordning och projektledning, utan vi tar över ansvaret för det. Vi har ett stort kontaktnät med alla yrkesgrupper som kan vara aktuella i arbetet med din trädgård.

Kontakta oss för en gratis offert

Hör av dig till oss så får du en gratis offert!

Var arbetar vi?

Vi kan hjälpa dig att anlägga trädgård eller göra stensättningar vid villor, radhus, stugor, garage, fritidshus, flerbostadshus, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar, lador, uthus, kontor, lagerlokaler, logistikbyggnader, industrianläggningar, butiker och andra kommersiella fastigheter.

Boka ett hembesök

Med ett hembesök kan vi undersöka förutsättningarna på just din tomt och se om det finns några hinder inför den planerade plattläggningen. Vi kan också diskutera olika alternativ för stenplattor eller markplattor.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-580 97 333
Mail: offert@stenlaggarna.nu

Vanliga frågor Inför en sten- eller markläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vad finns det för olika stenar?

Urvalet är mycket stor för stenplattor, kantsten och gatsten. Vanliga alternativ är schiffer eller ölandssten. Kontakta oss om du är intresserad av fler alternativ!

Utför ni arbeten för privatpersoner?

Absolut! Vi anlitas av såväl privatpersoner som vill ha jobb gjorda på sin tomt, som företag och bostadsrättsföreningar.

Kan ni anlägga en grusgång?

Det är inga problem! Vi lägger singel om du till exempel vill bygga en grusgång eller anlägga en grusparkering.

Hur mycket kommer det kosta?

Det beror på många olika saker. Kontakta oss för en gratis offert.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Melian Bygg. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

Villaägare, Johannesfred

När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Melian Bygg. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!

Kristina R, Täby

När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Melian Bygg. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Johan W, Hagalund

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-580 97 333
Mail: offert@stenlaggarna.nu